Wintersportjobs

Een wintersportjob in de Alpenlanden! Wie wil dat nou niet? Maar wat zijn de mogelijkheden, verdiensten, regelingen en werkzaamheden?

Via wintersportjobs.nl kunnen wij je echt gratis helpen aan banen zoals:

Diverse skischolen, horeca- en recreatiebedrijven bieden via ons diverse jobs aan waarvoor zij Nederlandstalig personeel zoeken. Wij maken op basis van je motivatie en CV een keuze voor de betreffende job en stellen je dan voor aan verschillende bedrijven in Oostenrijk en Duitsland. Zij bepalen uiteindelijk of ze je willen opnemen in het team. Het helpt zeker om een goede motivatiebrief, duidelijke foto en je exact beschikbare periode aan ons te mailen. Het bedrijf maakt de eerste keuze, die leggen wij je voor en dan kun jij de uiteindelijke beslissing nemen om het wel of niet te doen. Wij selecteren alleen de beste werkgevers die voor jouw profiel in aanmerking komen. Er is altijd een proeftijd van 2 weken om te kijken of je het leuk genoeg vind. 

Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld minimaal 2 weken te gaan werken, maar veel bedrijven hebben graag personeel die voor het gehele wintersportseizoen beschikbaar zijn. In de regel is dat vanaf half december tot begin april. De kerst- en krokusvakanties zijn erg geschikt om dan bijvoorbeeld 2 weken te gaan werken.

Gemiddeld verdien je een inkomen van tussen de € 690 – 950 netto per maand. De werkdagen zijn gemiddeld 6 per week (circa 35 uur) en in de rustigere periode natuurlijk minder. De piekmomenten zitten altijd met de kerst- en de krokusweken. Onderdak, skipas, skikleding, maaltijden en verzekering zijn altijd geregeld voor je. In sommige skigebieden hebben de skischolen bijvoorbeeld een skileraar huis waar je gezellig met je collega’s eet, slaapt en relaxed.

Mail ons op: dennis@wintersportjobs.nl